понеділок, 2 вересня 2024 р.

З новим навчальним роком!

      Перший урок завжди особливий, адже саме він задає настрій на весь навчальний рік, і цього разу наш урок проходив в школі! Тема першого уроку «І буде жити Україна!». Ми говорили про тяжку долю українського народу, його силу та незламність. Про воїнів, які захищають від лютого ворога нашу землю сьогодні. . Саме вони є Героями нашого часу, адже кожного дня ризикують своїм життям, захищають наше сьогодення та майбутнє. Хвилиною мовчання ми вшанували героїв, які загинули, відстоюючи рідну землю. І попри всі труднощі, ми маємо цінувати можливість навчатися, здобувати освіту і підтримувати один одного.

Учням, хто закінчив 7 клас з високими результатами, вручили Похвальні листи. Далі на нас чекала цікава і весела гра, яка допомогла нам трохи розслабитися і відволіктися. Ми передавали кульку одне одному, а той, на кому вона зупинилася, мав відповісти на несподіване питання, наприклад: «Куди б ти полетів,  якби мав крила?», або «Якби ти був твариною, то ким?». Гра принесла багато усмішок та позитивний настрій.

 Наступним важливим моментом була інформація про особливості навчання у цьому навчальному році. Ми знову будемо навчатися в змішаному режимі, де поєднуватимуться очні та онлайн уроки. Це означає, що ми маємо бути готовими активно брати участь на заняттях, завжди мати ввімкнену камеру на зум-уроках і відповідально виконувати всі завдання.

Загалом, перший урок залишив дуже приємні враження. Ми не тільки почули важливу інформацію про навчальний рік, але й весело провели час разом. Нехай цей рік буде сповнений знань, досягнень і нових відкриттів!






Автор: Довгалюк Марія