четвер, 1 вересня 2022 р.

Перше вересня - День знань!


    Сьогодні свято! День знань! На превеликий жаль, навчальний рік розпочинається в умовах воєнного стану. Але тішить те, що навіть в такий складний час ми не відмовились від наших традицій. У нас було все: і лінійка та привітання директора Майорова В.М., і перший урок, і класна година! Хоча і в дистанційному форматі.


          На першому уроці ми говорили про нашу любу Україну, про витоки незламності українського народу, про наші спільні завдання на шляху наближення перемоги. Хвилиною мовчання ми вшанували пам'ять загиблих захисників нашої свободи.
     А ось під час класної години класний керівник розповіла нам про структуру навчального року, нагадала  особливості дистанційного навчання, правила  дій під час сигналу "Повітряна тривога," правила безпечної поведінки в умовах воєнних дій, поводження з вибухонебезпечними предметами. Згадали правила поводження з побутовими електро- та газоприладами. Повторили правила дорожнього руху. Проаналізували і золоті правила спілкування, неприпустимість різних проявів булінгу .
    Швидко промайнув час. Емоції переповнювали кожного з нас: ми раділи від зустрічі з однокласниками, ділились новинами і було трішечки тривожно з приводу подій, які змусили нас стати дорослішими. Але ми впевнені, що попереду прекрасні події. Попереду ПЕРЕМОГА!





Автор: Дідух Аліна




    
 

Немає коментарів:

Дописати коментар