вівторок, 12 березня 2024 р.

Змагання з настільного тенісу

        Сьогодні у нашому ліцеї пройшла захоплююча гра з настільного тенісу, яка стала справжнім джерелом веселощів та емоцій для всіх учасників. У грі брали участь дівчатка та хлопчики нашого класу: Ілля Тесля, Олександр Легейда, Павло Сліпченко, Ростислав Невмивака, Катерина Семенкова, Марія Довгалюк.

Спочатку наші вчителі фізкультури В.В. Сутормін і Д.Г. Шевченко провели невеличкий інструктаж, вони показали нам основні прийоми гри, пояснили, як правильно подавати та відбивати м'яч. Потім провели жеребкування, сформували пари, і почалося… Гра проходила у форматі трьох раундів, і в кожному з них ми змагалися з такою самою завзятістю, як справжні професіонали, намагаючись застосувати всі отримані знання та навички. У кожному раунді учасники мали змогу набрати до 11 очок.

       Потім наші вчителі підбили підсумки та оголосили місця, що посіли учасники.А ще пригостили нас смаколиками. Відчуття від гри просто неймовірні! Було чудово та цікаво провести час у компанії своїх однокласників. Ми з нетерпінням чекаємо на наступні ігри!














Автор: Марія Довгалюк



Немає коментарів:

Дописати коментар